Advanced Task Manager

Advanced Task Manager Free 5.4

Dé taakbeheerder voor Android

VOOR

  • Processen afsluiten
  • Programma's verwijderen
  • Heldere interface

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Advanced Task Manager is een gratis taakbeheerder voor Android. Met de applicatie bekijk je het geheugengebruik en sluit je desgewenst processen af.

Wie denkt dat je root-toegang (een soort kraakje voor Android) nodig hebt om processen te beheren heeft het mis. Met Advanced Task Manager sluit je niet alleen programma's (of processen), maar verwijder je tevens applicaties en check je het geheugengebruik van al je software.

Om normaal gesproken applicaties te verwijderen, dien je door een aantal menu's te navigeren. Advanced Task Manager vereenvoudigt de handeling. Open de software, vink de programma's aan die je wilt verwijderen of kies "End all". Dat Advanced Task Manager echt werkt, bewijst het feit dat bij beëindiging van bijvoorbeeld "Dialer storage" je simlock direct actief is. Systeemprocessen sluit je dus met hetzelfde gemak af.

Heb je een trage telefoon of installeer je veel te veel op je mobiele vriend? Dan sluit je liever wat vaker een proces af en schoon je het toestel geregeld op. Dat kan allemaal met Advanced Task Manager, veilig en snel.

Advanced Task Manager

Download

Advanced Task Manager Free 5.4

Beoordelingen about Advanced Task Manager